Un brad neconvențional pentru Crăciunul din acest an

Share

Mai avem destul de puțin până ce vom intra în luna decembrie, luna cadourilor și a lui Moș Crăciun. Deja, încet-încet, ai început să faci și unele pregătiri pentru acele momente speciale. Și, de ce nu, în momentele de răgaz, de gândești la cum vei aranja casa pentru a-l întâmpina așa cum se cuvine pe Moșul cel darnici, dar și cei dragi. Evident, bradul de Crăciun nu are cum să lipsească, dar ce părere dacă anul acesta ieși puțin din tipare cu unul cu adevărat aparte. Să vedem și ce sugestii avem pentru tine în acest sens.

Acel ”ceva” care schimbă totul

Dacă oricum nu erai genul prea tradiționalist, atunci ideea noastră legată de un brad de Crăciun mai puțin obișnuit a venit la momentul potrivit, nu-i așa? Este poate exact ceea ce aveai nevoie pentru a aduce ceva mai multă inovație și creativitate în tradiția decorării casei cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă. În loc să optezi pentru bradul clasic de Crăciun, poți opta pentru alte variante neobișnuite care să reflecte personalitatea ta și să creeze un decor unic.

Folosește materiale diverse

Un brad de Crăciun care iese din tipare ar putea fi și un brad de perete, la realizarea căruia ai folosit diverse materiale, cum ar fi lemn, sârmă sau chiar decorațiuni reciclate. Acest brad mai aparte are avantajul că poate fi bine fixat pe oricare perete dorești, îți lasă mai mult spațiu liber în casă și poate fi personalizat după cum vrei tu. Lasă-ți imaginația să își spună cuvântul, pentru că suntem siguri că vei reuși ceva cu adevărat aparte.

Brad de Crăciun din cărți

O idee care nouă ne place foarte mult, iar dacă și tu ești un cititor pasionat, nu are cum să nu fie și o sugestie bună și pentru tine. Ai destule cărți în casă, și prin urmare ai multă materie primă. Caută pe internet câteva idei despre cum poți să îți creezi un brad de Crăciun folosind în acest cărțile, și vei reuși ceva cu adevărat special. Folosește totuși și ceva care să țină mai stabilă… construcția și nu uita că este nevoie și de instalație sau corpuri de iluminat care să îți pună în valoare creația.

Brazi mici, decorativi

La magazinele de specialitate sau pe internet găsești brazi de dimensiuni reduse, care se potrivesc de minune în special la birou. Poți opta și tu pentru un astfel de arbust, iar după ce a trecut Crăciunul, îl poți planta în propria curte. Și, dacă ai noroc să se prindă, anul viitor îl vei împodobi tot pe acesta, pentru că deja totul se transformă într-o frumoasă tradiție a familiei tale.

Brad de Crăciun suspendat

Adori atmosfera Crăciunului și nu vrei să te lipsești de brad? Nicio problemă, pentru că avem o sugestie pe care ai putea sa o găsești interesantă. Ce părere ai de cei suspendați de tavan? Poți opta pentru cel clasic sau, dacă ai răbdare și talent, îl poți crea chiar tu, din diferite obiecte, cum ar fi becuri, căni, panglici, anumite cutii… Cu siguranță nu mai poate fi vorba acum despre o decorare clasică a locuinței de Crăciun. Și, ca o mică paranteză, această idee se potrivește de minune în special dacă în casă sunt copii mai mici sau animăluțe de companie și nu vrei ca bradul tău de Crăciun să devină ținta lor preferată de atac.

Brazi tematici

Pentru acele Sărbători de Iarnă neconvenționale pe care le plănuiești anul acesta, îți sugerăm brazii tematici, dacă îi putem numi așa. Aceștia vor fi inspirați de pasiunile tale, așa că poți opta ca bradul tău de Crăciun să fie decorat cu acele obiecte care le amintesc și celorlalți de ceea ce îți place să faci, să admiri sau să asculți. Cum ar fi un décor realizat din note muzicale, ori poate din obiecte specifice călătoriilor? În fine, ai înțeles prea bine ce vrem să spunem, așa că ți-am dat o temă de gândire destul de ofertantă.

Brazi minimaliști

Adori stilul minimalist și asta se observă cel mai bine din modul în care ai ales să îți amenajezi locuința. Este perfect, și chiar dacă acum sărbătorim Crăciunul, nu este momentul să renunți la ceea ce îți place. Prin urmare, un brad minimalist este exact ceea ce ai nevoie. Nici măcar nu este nevoie să cumperi ceva anume, pentru că te descurci cu ceea ce ai prin casă. Un suport în formă de con poate sugera foarte bine forma bradului, și pe care îl împodobești cu câteva ornamente simple. Vei obține ceva cu adevărat special, iar cei care îți vor trece pragul casei vor fi de acord că ai reușit să creezi o atmosferă aparte.

Folosește-te de imaginație

Rândurile de mai sus au fost doar un mic punct de plecare pentru tine. Știm că și de această dată imaginația ta va fi cea care își va spune ultimul cuvânt, așa că profită de aceste zile mai puțin pline și începe să te gândești la ceva cu adevărat special. Te poți consulta și cu ceilalți membri ai familiei, poți lua în calcul sugestiile noastre sau poți căuta pe internet și alte idei mai neobișnuite.

În doar câteva cuvinte îți spunem că brazii neconvenționali de Crăciun adaugă un plus de originalitate și inovație în tradiția sărbătorilor de iarnă. Vei reuși în acest fel să creezi o atmosferă aparte camerei în care se află bradul și, în plus, vei reuși să le oferi celorlalți șansa unei amintiri de neuitat. Nu uita însă să te bucuri de ceea ce înseamnă cu adevărat Nașterea Domnului, indiferent dacă ai împodobit un brad clasic sau ai fost mai îndrăzneț în acest an.

Autorii nakedpr
Autorii nakedprhttps://www.nakedpr.ro
Autorii NakedPR.ro: Voci Unice în Jurnalism și Povești Captivante

Citeste mai multe

Stiri locale