Schimbarea șocantă a lui Călin Donca, după săptămânile în arest

Călin Donca a revenit în brațele familiei și se află în prezent în arest la domiciliu. Afaceristul a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor în închisoare, iar acum va trebui să se obișnuiască din nou cu normalitatea.

Share

Miracolul de Crăciun a venit mai repede pentru Călin Donca, acesta fiind eliberat din închisoare cu câteva săptămâni înainte.

După cele trei luni petrecute în detenție, sub acuzația de constituire a unui grup infracțional, înșelăciune, delapidare și manipularea pieței de capital, milionarul a decis să aducă o schimbare semnificativă în cursul vieții sale.

Schimbarea șocantă a lui Călin Donca, după ieșirea din închisoare

În prezent, milionarul se află în regim de arest la domiciliu și ține permanent legătura cu comunitatea sa din online, împărtășindu-le atât experiențele petrecute în detenție, cât și momentele pe care le trăiește acum alături de familie.

Ultima postare de pe rețelele sociale a afaceristului i-a surprins pe urmăritorii săi. Călin Donca s-a fotografiat alături de două dintre fiicele sale, iar internauții au remarcat un detaliu important: schimbarea semnificativă de look pe care acesta și-a făcut-o.

Se pare că milionarul a renunțat la vechiul său stil de coafură. Unii internauți sunt de părere că acesta arată mult mai bine așa, iar alții îl ironizează.

„Când zânele fac parte din realitatea ta, ” a scris acesta în descrierea pozei cu cele două fiice ale sale.

„O să îmi ia ceva până mă voi obișnui cu noul look”, „Freză de pușcaș marin”, „Puteam să jur. Hai că nu îți stă rău deloc”, „Se potrivește cu situația” … sunt câteva dintre mesajele pe care Călin Donca le-a primit în secțiunea de comentarii de la postarea sa de pe Instagram.

Călin Donca, de nerecunoscut după ieșirea din închisoare

La trei luni de detenție, Călin Donca a fost eliberat și s-a reîntors în sânul familiei sale. Reuniunea cu copiii săi și cu soția sa a fost una realmente emoționantă.
Copiii milionarului au resimțit o combinație intensă de emoții și entuziasm în momentul revederii cu tatăl lor.
Odată ce ușa s-a deschis, s-au grăbit să se arunce în brațele tatălui lor, iar pe chipurile lor se putea citi doar bucurie.

„Tu nu mai ești tati!”, a glumit una dintre fetițe, referindu-se la schimbările notabile de la ultima lor întâlnire, observând barba și mustața evidente, precum și pierderea a 20 de kilograme.

Sursa: https://www.instagram.com/calindonca/?hl=en

Autorii nakedpr
Autorii nakedprhttps://www.nakedpr.ro
Autorii NakedPR.ro: Voci Unice în Jurnalism și Povești Captivante

Citeste mai multe

Stiri locale